Informatii cazare si rezervari:

0721.72.12.53

0233.25.65.16

Pensiunea La Martin

Obiective turistice

Pensiunea se află în Stațiunea Durău, situată la altitudinea de 800m, într-o poiană situată la poalele Muntelui Pionului ( Ceahlău ). De aici puteti alege din  multitudinea de posibilitati de la trasee montane, care va vor complesi prin maretia si frumusetea locurilor, la manastirile vestite pentru frumusetea si originalitatea arhitectonica.

De asemenea, in functie de anotimp puteti opta pentru plimbari cu bicicleta, cu ATV-ul sau cu calul si pentru ski, snowboard sau sanie, iarna, pe partia amenajata a statiunii.

Statiunea Durau

Statiunea Durau

Statiunea Durau este situata in judetul Neamt, la o altitudine de 780-800 metri, intr-o poiana insorita la poalele Muntilor Ceahlau, la 6 km sud-vest de comuna Ceahlau, la 9 km vest de lacul de acumulare Izvorul Muntelui de pe raul Bicaz si la 60 km nord-vest (...)

detalii

Manastirea Durau

Manastirea Durau

Manastirea Durau este situata in statiunea balneo-climaterica Durau, in estul muntilor Ceahlau, la o distanta de 5 kilometri fata de cascada Duruitoarea, de la care, dupa traditie, si-ar fi luat numele. Prin asezarea ei atat de izolata si prin pozitia (...)

detalii

Parcul National Ceahlau

Parcul National Ceahlau

 Masivul Ceahlau este cel mai inalt din Muntii Bistritei, reprezinta cea mai mare atractie turistica din Carpatii Orientali si este cel mai important masiv din Moldova. Considerat de catre daci ca fiind salas al zeului Zamolxis, numele stravechi (...)

detalii

Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas

Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas

 Cheile Bicazului datorita marimii lor impresionante reprezinta una dintre cele mai atragatoare zone turistice din tara. Facand parte din lantul Carpatilor Orientali, ele sunt delimitate la nord si nord-vest de Suhardul Mare (1506 m) si la sud-est (...)

detalii

Cascada Duruitoarea

Cascada Duruitoarea

    Situata in Masivul Ceahlau, in punctul numit Duruitoarea aflat la o altitudine de 1.270 m, Cascada Duruitoarea este formata pe Paraul Rupturii care izvoraste din golul alpin si se varsa in Valea Schitului si apoi in Lacul Bicaz. Cascada (...)

detalii

Ruinile Palatului Cnejilor

Ruinile Palatului Cnejilor

 Palatul Cnejilor, un veritabil ansamblu architectural si locul de desfasurare a multor evenimente istorice, ne intampina sub forma unor ruine inconjurate de aura de mister si legenda ce dainuie si astazi. Inceputurile sale dateaza din secolul al (...)

detalii

Piatra Altarului

Piatra Altarului

 Pe parcursul drumului prin Cheile Bicazului se poate admira „Piatra Altarului”, un masiv stancos de 1.120 m altitudine. Varful acesteia este tinta alpinistilor incercati, despre care legenda spune ca, pe vremea dacilor liberi, este locul (...)

detalii

Partia de schi Poiana Soarelui

Partia de schi Poiana Soarelui

 Situata la poalele muntelui Ceahlau, la o altitudine de 800 m, partia de ski Poiana Soarelui este ideala pentru sanius si schi, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Stratul de zapada este asigurat din decembrie pana in martie. Teleschiul (...)

detalii

Muzeul de Istorie si Etnografie Bicaz

Muzeul de Istorie si Etnografie Bicaz

 Muzeul a fost infiintat in anul 1958 ca urmare a cercetarii complexe realizate de Academia Romana in zona lacului de acumulare al hidrocentralei “Dimitrie Leonida” de la Bicaz.  Din anul 1966 muzeul functioneaza in cladirea fostului (...)

detalii

Newsletter

Cei interesati de evenimentele si ofertele pe care le facem periodic, sunt invitati sa se aboneze la Newsletter-ul nostru.

Rezervari on line

* Nume:
* E-mail:
* data sosirii:
* data plecarii:
  Mesaj:
* obligatorii

Camera Dubla (matrimoniala)

160lei/noapte

200lei/noapte - cu mic dejun

160lei/noapte - pentru ocuparea totala a pensiunii - 6 camere si jacuzzi inclus in pret